CRTAČKE, SLIKARSKE I OBLIKOVNE TEHNIKE

Kroz 5-dnevni likovni program u radionicama Učilišta – Studio Tanay djeca će se detaljno upoznati sa crtačkim, slikarskim i oblikovnim tehnikama, usvojiti nova znanja I vještine I razvijati svoju kreativnost. Vrijeme održavanja: svaki dan od ponedjeljka do petka od 10 do 12 sati. Radionice su namijenjene djeci od 8 do 14 godina, (10 sati likovnih radionica).

                

      

 

STRIP

Program je namijenjen djeci i mladima. Program obuhvaća cjelovitu izradu stripa: od scenarija do njegove razrade, i na kraju cjeline koju simultano stvaraju tekst i crtež. polaznici će se baviti učenjem stripa, pričanjem priča u sličicama, postavom kadra, kompozicijom, kreiranjem likova. Upoznat ćemo polaznike s umjetničkim radom hrvatskih, ali i svjetskih autora stripa koji će poslužiti kao nadahnuće i poticaj kako bi polaznici ostvarili vlastite originalne koncepte za izradu scenarija i crteža te završne realizacije stripa..

Vrijeme održavanja: svaki dan od ponedjeljka do petka od 10 do 12 sati. Radionice su namijenjene djeci i mladima od 8 do 14 godina.

Cijena i načini plaćanja: 
300,00 kuna za navedene termine likovnih radionica (10 sati likovnih radionica).

Mogućnosti plaćanja: nalogom za plaćanje u banci (pošti), internet bankarstvom

Termini: Od 24. kolovoza 2020. do 28. kolovoza 2020.  

Upisi:Studio Tanay, Draškovićeva 30, II kat. Radno vrijeme: svaki dan uz prethodnu najavu od 16 do 18 sati ili prema dogovoru