Album fotografija sa radionica, tečajeva i općenito djelovanja Učilišta Studio Tanay.

Izložba dječjih likovnih radova

Izložba dječjeg likovnog stvaralaštva polaznika likovnih programa likovnog studija postavljena u Hrvatskom školskom muzeju od 11. do 20. lipnja 2016.

 Izložba odraslih polaznika

Izložba polaznika verificiranih programa i programa apstraktnog slikanja postavljena je u Hrvatskom školskom muzeju od 3. do 9. lipnja 2016.

RAZGOVOR S CRTEŽOM I BOJOM - Izložba polaznika odrasli 2015.

RAZGOVOR S CRTEŽOM I BOJOM - Izložba polaznika odrasli 2015.

Izložba dječjih likovnih radova

POSTAV IZLOŽBE DJEČJIH LIKOVNIH RADOVA 2015 u Hrvatskom školskom muzeju. Izložba dječjeg likovnog stvaralaštva u kojoj sudjeluju djeca Zagreba, polaznici likovnih programa Učilišta – Studio Tanay.

Izložba polaznika ljetnih programa 2014.

Izložba polaznika programa Kreativni suncobran i Kreativne likovne radionice za ljubitelje umjetnosti Stari Grad na Hvaru, 2. srpnja do 8. srpnja 2014.

Noć muzeja 2014.

Eko radionica 2014

Radionica stripa

Goljak

Radionica za mlade

Ljetni program za ljubitelje likovnih tehnika 2015.

Ljetni program za ljubitelje likovnih tehnika održao se u Starom Gradu od 2.-8.7. Izložbu likovnog stvaralaštva polaznika u galeriji Sveti Jerolim otvorio je gradonačelnik Starog grada gospodin Vinko Maroević.

online radionica

IZLOŽBA RAZGOVOR S CRTEŽOM I BOJOM – 27. svibnja 2019.

Hrvatski školski muzej i Učilište za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn – Studio Tanay organizatori su izložbe i polaznika verificiranih programa i programa apstraktnog i figurativnog slikanja koja se svake godine već tradicionalno otvara u Hrvatskom školskom muzeju. Na otvorenju izložbe likovnog stvaralaštva polaznika Učilišta za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn – Studio Tanay „Razgovor s crtežom i bojom“ prisutnima se obratila ravnateljica muzeja dr.sc Štefka Batinić, profesor emeritus Emil Robert Tanay i akademska slikarica, profesorica Daniela Pal Bučan. Izložbu je otvorila izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba gospođa Nataša Raus. Izložba je bila otvorena od 27. svibnja do 2. lipnja 2019.

IZLOŽBA DJEČJIH LIKOVNIH RADOVA RAZGOVOR S CRTEŽOM

Hrvatski školski muzej i Studio Tanay za likovno oblikovanje organizatori su izložbe „Razgovor s crtežom, bojom i oblikom“. Na izložbi likovnog stvaralaštva djece polaznika predstavljeni su likovni radovi polaznika u dobi od 3 do 15 godina .Ova likovna djela rezultat su rada u likovnim radionicama Studija Tanay u školskoj godini 2018/2019 z mnogobrojnu publiku na otvorenju izložbe likovnog stvaralaštva djece, koja su se predstavila najboljim crtaćim. slikarskim i trodimenzionalnim radovima u 2018/2019 godini, govorili su ravnateljica muzeja dr.sc Štefka Batinić, profesor emeritus Emil Robert Tanay, mr sc. Ljiljana Zaninović Tanay, profesorica Lajla Hiršl i profesorica Anita Mašić.. Izložbu je otvorila izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba gospođa Heda Šlogar. Izložba je bila otvorena od 3 do 10 lipnja 2019.