S velikim veseljem pozivamo ravnatelje, odgojitelje, učitelje razredne nastave i sve one koji se bave programima za najmlađe, da nam nam se od 11. do 13. listopada 2017. u Zagrebu pridruže na Međunarodnom stručnom skupu Sretna djeca – Različiti poticaji i varijacije u dječjem stvaralaštvu putem umjetnosti.

Ovaj stručni skup objavljen je na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje AZOO. Predmetno područje: Likovna kultura. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje preko aplikacije na http://ettaedu.azoo.hr/

Međunarodni stručni skup Sretna djeca – Različiti poticaji i varijacije u dječjem stvaralaštvu putem umjetnosti organizira se pod pokroviteljstvo Ministarstva za znanost, obrazovanje i sport Republike Hrvatske. Suorganizatori su Učilište za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn-Studio Tanay, Udruga hrvatskih učitelja likovne izobrazbe UHULI, Agencija za odgoj i obrazovanje i Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom grada Zagreba.

Predavači:

Marija Ivanković, profesorica, voditeljica odjela za predškolski odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH; Blaga Petreski, viša savjetnica za likovnu kulturu i likovnu umjetnost AZOO, Emil Robert Tanay, profesor emeritus Sveučilišta u Zagrebu; docent dr. sc. Matjaž Duh, Pedagoški fakultet u Mariboru; docent dr. sc. Tomaž Zupančič, Pedagoški fakultet u Mariboru; prof.dr.sc. Vladimir Gruden, psihoterapeut, doc.dr.sc. Damir Miholić, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, sveučilište u Zagrebu, Vesna Katalinić, dipl. socijalna radnica, koordinatorica programa Hrabri telefon, Jasmina Zagrajski Vukelić, profesorica, Škola suvremenog plesa A. Maletić, Ivana Ježić, Centar za autizam, Dijana Merey Sarajlija, prof., Poliklinika za rehabilitaciju govora i slušanja SUVAG, Zagreb

Kotizacija: Naknada za sudjelovanje u radu skupa (11.10. – 13.10. 2017.) iznosi 450,00 kn po sudioniku. U kotizaciju je uključen Zbornik u kojem su sabrani stručno znanstveni radovi koji ilustriraju postignuća u svrhu kontinuiranog stručnog razvoja edukatora u dječjim vrtićima i školama, te radni materijal i likovni pribor za crtačke i slikarske tehnike u interaktivnim radionicama.

Svi sudionici skupa dobit će potvrdnice Agencije za odgoj i obrazovanje o sudjelovanju na Stručno znanstvenom skupu. Sudionici Stručnog skupa bez prijave Agenciji neće moći dobiti potvrdnice.

Prijavu Agenciji za odgoj i obrazovanje treba poslati najkasnije do 29. rujna 2017.