Učilište – Studio Tanay u studenom započinje sa naprednim pripremnim tečajem crtanja, opće kulture i prostorne percepcije za upise na arhitekturi

 

od 3. do 10. siječnja 2015.

Studio Tanay  započinje sa Naprednim pripremnim tečajem crtanja, opće kulture i prostorne percepcije za upise na arhitektonske studije . Tečaj je namjenjen svim zainteresiranim učenicima koji su svladali Osnovni pripremni tečaj u Studiju Tanay, srodne tečajeve na drugim pripremama kao i onima koji žele usavršiti kvalitetu crteža, prostornog oblikovanja u svrhu uspješnijeg svladavanja prijemnih zadataka. Nastava će sadržavati vježbe usavršavanja tehnika arhitektonskih crteža, prostorno modeliranje te upoznavanja sa suvremenom arhitekturom i autorima za prijemne ispite pri Arhitektonskom fakultetu i Krajobraznoj arhitekturi u Zagrebu, Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Splitu te srodnim fakultetima u Austriji i Sloveniji. Nastava će se održavati u malim grupama svake druge subote u mjesecu u 18.00 h u učionici Studia Tanay, Draškovićeva 30.

Podsjećamo da su naši učenici proteklih godina ostvarivali vrhunske rezultate na prijemnim ispitima, pa smo izdvojili par najbolje ostvarenih rezultata:

2014:

  • Matija Poštenik – 2. na Građevinsko arhitektonskom fakultetu u Splitu, 22. na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu
  • Andrea Rosandić – 1. na Krajobraznoj arhitekturi u Zagrebu

2013:

  • Matea Bolčević : -1. na Krajobraznoj arhitekturi u Zagrebu
  • Katarina Šokac : 20. na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu itd.

PRIJAVE

Prijavite se možete na studio-tanay@studio-tanay.hr ili telefonom 091 333 4 333 i 091 444 2 444