U 2015/ 2016 godini svi kandidati koje smo pripremali za prijemne ispite u Učilištu za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn – Studio Tanay su se upisali na željene fakultete.
Evo rezultata:
Na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, Lara Oršanić je prva na odsjeku slikarstva, Larisa Šmitran je prva na odsjeku novi mediji, Ella Ban je druga a Dorotea Podolšak četvrta na restauraciji dok su Bartol Grgec, Franka Zec i Stela Mikulin su upisali nastavnički smjer .
Grafički fakultet su upisali Petar Mamić i Dajana Kupres
Tekstilno tehnološki fakultet su upisali Dino Duić i Rea Roša.
Na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu s uspjehom su položili i upisali Hana Fort Mlakar, Dora Moguš, Marko Ivanek, Lucija Starjački, Antonija Baruh i Andrea Rajić. Naglašavamo da su dva kandidata ( Marko Ivanek i Dora Moguš ostvarili 200/200 bodova iz crtanja)
Na Agronomskom fakultetu – Krajobrazna arhitektura s uspjehom je položila prijemni ispit i upisala se Spajić Lara .
Naša polaznica Maja Oparnica uspješno je upisala Arhitektonski fakultet u Londonu – University of East London – School of Architecture

Priprema za srednje škole :
Prijemni ispit na Školi za primijenjenu umjetnost i dizajn ŠPUD u Zagrebu od 16 polaznika koji su se pripremali u Učilištu s uspjehom je položilo i upisalo se 15 kandidata.
Čestitamo svim polaznicima i veselimo se zajedno s njima