Rezultati na prijemnim ispitima za srednje škole:

Gotovo svi polaznici pripremnih tečajeva (95% polaznika) uspješno je upisalo Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Posebno nam je zadovoljstvo istaknuti izuzetnu uspješnost naših polaznika. Svi prijavljeni kandidati za školu primijenjene umjetnosti i dizajna, školu za tekstil, kožu i obuću i grafičku školu sa uspjehom polažu prijemni ispit.
Većina polaznika našeg programa na listi Škole primijenjenih umjetnosti u Zagrebu je među prvih 50.

Rezultati na prijemnim ispitima za fakultete:

U 2016/ 2017 godini 80 % kandidata koje smo pripremali u Učilištu za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn – Studio Tanay za prijemne ispite u za Akademiju likovnih umjetnosti, Tekstilno tehnološki fakultet i Grafički fakultet su se upisali na željene fakultete.
Na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu Petra Kovačić je prva na listi na nastavničkom odsjeku Likovne akademije u Zagrebu Ana Ivković je prva na odsjeku za restauraciju Likovne akademije u Zagrebu a Anđela Tucaković je prva na Akademiji za likovnu kulturu i likovnu umjetnost u Splitu.
Detaljne podatke imamo i za prijemni ispit na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu gdje je prolaznost naših kandidata 88 %. Polaznica našeg programa Melita Kovačić je prva na listi primljenih na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu
Prolaznost naših polaznika na odjeku dizajna pri Arhitektonskom fakultetu je 100% a također je 100 % prolaznost naših polaznika i na Agronomskom fakultetu – odsjek Krajobrazna arhitektura.