Rezultati na prijemnim ispitima za srednje škole:

Gotovo svi polaznici pripremnih tečajeva (96% polaznika) uspješno je upisalo Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Posebno nam je zadovoljstvo istaknuti izuzetnu uspješnost naših polaznika. Svi prijavljeni kandidati za školu primijenjene umjetnosti i dizajna, školu za tekstil, kožu i obuću i grafičku školu sa uspjehom polažu prijemni ispit.
Većina polaznika našeg programa na listi Škole primijenjenih umjetnosti u Zagrebu je među prvih 40.

Rezultati na prijemnim ispitima za fakultete:

U 2017/ 2018  godini  kandidata koje smo pripremali u Učilištu za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn – Studio Tanay za prijemne ispite u za Akademiju likovnih umjetnosti, Tekstilno tehnološki fakultet,Grafički fakultet , Arhitektonski fakultet, smjer Arhitektura i smjer Dizajn , te Agronomski fakultet – smjer Krajobrazna arhitektura ostvarili su odlične rezultate.

Objavljujemo punim imenom i prezimenom rezultate ispita kandidata od kojih smo dobili dozvolu za objavljivanje:

Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu:

 smjer slikarstvo –prijemni ispit su položili Filip Karpišek, Katarina Kocijan i KP (puno ime poznato u Učilištu).;

smjer grafika-prijemni ispit položila Tea Trubić

smjer Novi mediji – prijemni ispit položili Ana Matić i Andrea Miletić ali je  prijemni ispit poništen  i svi kandidati polažu prijemni ispit ponovno u jesen

 

Tekstilno tehnološki fakultet u Zagrebu:

Od tri kandidatkinje koje su se  pripremale u Učilištu – Studio Tanay, dvije su položile prijemni ispit: Laura Bošnjak i Lorena Petrić.

Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu:

Od tri kandidatkinje koje su pristupile ispitu  na smjeru arhitektura prošle su  dvije polaznice Dorotea Orišković ( 32 na rang listi) i Marinela Topić

Arhitektonski fakultet – smjer dizajn – položili su Julija Simeonov i Andrija Stanković

 

 

 

Agronomski fakultet – smjer Krajobrazna arhitektura položili su Nela Obradović ( 1. na rang listi), Jela Jelić , Ivan Stošić i Martin Poje)

Grafički Fakultet: pristupili su polaznici Martin Poje koji je prošao na prijemnom ali se odlučio za krajobraznu arhitekturu gdje je također prošao a također i Dorotea Orišković ( 5. na rang listi) koja se ipak odlučila za  studij Arhitekture.

 

Čestitamo svim  kandidatima na uspjehu  i kojem se svi veselimo i želimo puno uspjeha u daljem radu!