Izložba polaznika Učilišta za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn– Studija Tanay u Školskom muzeju
„Razgovor s crtežom i bojom“
otvorena je u petak, 3. lipnja 2016. godine u 19 sati . Ova izložba dala je presjek stvaralaštva polaznika verificiranih programa i programa apstraktnog slikanja. Predstavljeni su likovni radovi dvadeset pet polaznika verificiranih programa i programa apstraktnog slikanja. Ujedno, na izložbi je izlagalo petnaest polaznika u dobi od 13 do 16 godina koji su se također predstaviti s crtaćim i slikarskim radovima. Ova likovna djela rezultat su rada u školskoj godini 2015./2016. za mlade i odrasle polaznike. Na izložbi su zastupljeni radovi u gotovo svim crtaćim i slikarskim tehnikama.
O radu Učilišta za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn – Studio Tanay i o izloženim likovnim radovima govorili su autorica izložbe akademska slikarica i profesorica u Učilištu Daniela Pal Bučan te ravnatelj Učilišta Emil Robert Tanay, redoviti profesor u trajnom zvanju Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.
U ime Hrvatskog školskog muzeja posjetitelje je pozdravila mr Marijana Bračić, prof. voditeljica marketinga Hrvatskog školskog muzeja. Izložbu je otvorila ravnateljica Hrvatskom školskog muzeja mr sc Branka Manin.
Izložba ostaje otvorena do 10. lipnja 2016.

http://www.studio-tanay.hr/izlozba-hsm-2016/